Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Πηγές ΗΠΑ: «Στις αρχές του 2018, η Βόρεια Κορέα θα μπορεί να χτυπήσει τις ΗΠΑ»


Άκρως απαισιόδοξα σενάρια για το μέλλον του κόσμου, όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά από μία πιθανή επίθεση με πυρηνικά της Βόρειας Κορέας στις ΗΠΑ, εξετάζουν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου. Σύμφωνα με δηλώσεις ανώνυμης πηγής, η Πιονγκγιάνγκ θα είναι σε θέση να πλήξει στόχους στη Βόρεια Αμερική τους αμέσως επόμενους μήνες και δη στις αρχές του 2018.

Αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το όνομά του, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας, μετά την πετυχημένη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μακράς εμβέλειας, πριν από λίγες εβδομάδες. Στην αναφορά του έκανε λόγο για εκπληκτική εξέλιξη και πρόοδο των οπλικών προγραμμάτων και συστημάτων.

Οι αναφορές της DIA (υπηρεσία πληροφοριών και αντικατασκοπείας), συμπίπτουν με τις αναφορές των μυστικών υπηρεσιών της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η Πιονγκγιάνγκ θα είναι σε θέση να προχωρήσει στην παραγωγή των βαλλιστικών πυραύλων που δοκίμασε και να ξεκινήσει δοκιμές για ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια, ώστε να καταστεί ευθεία απειλή για τις ΗΠΑ, από τους πρώτους μήνες του 2018.

Η DIA απέφυγε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες και την ανώνυμη πηγή, ωστόσο η ανησυχία είναι έκδηλη στην Ουάσιγκτον, γεγονός που εκφράστηκε και μέσω των δηλώσεων που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες από την Πολωνία ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου