Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Η νεαρή Γεζίντι που απήχθη από το ISIS συγκλονίζει με τις μαρτυρίες της


«Με βίαζε κάθε μέρα για 6 μήνες.Πλέον δεν κλαίω,γιατί δεν έχουν άλλα δάκρυα τα μάτια μου».

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Εκλάς,μιας νεαρής Γεζίντι που απήχθη από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους τον Αύγουστο του 2014,αποκαλύπτει το κτηνώδες πρόσωπο της ισλαμικής τρομοκρατίας.  

H νεαρή Γεζίντι απήχθη σε ηλικία 14 ετών από τζιχαντιστές τον Αύγουστο του 2014 στο Ιράκ.
 Καθημερινά, επί 6 μήνες, προσπαθούσε να αντέξει το δράμα του βιασμού. 


"Το λέω αυτό χωρίς να κλαίω πια, γιατί δεν έχουν μείνει άλλα δάκρυα στα μάτια μου. Ήταν απαίσιος, σαν τέρας.Θυμάμαι ακόμη την απαίσια μυρωδιά του, το άσχημο πρόσωπο με τα βρώμικα μακριά μαλλιά. Δεν άντεχα να τον κοιτάω. Είχα προσπαθήσει να αυτοκτονήσω", λέει χαρακτηριστικά.  

Η Εκλάς ήταν ένα από τα 150 κορίτσια που έπεσαν θύματα απαγωγής πριν από τρία χρόνια από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους όταν πήραν υπό τον έλεγχό τους το χωριό της στο Ιράκ. 

Πολλά κορίτσια έχασαν τη ζωή τους ενώ, όσα έζησαν ένιωσαν στο πετσί τους την κόλαση.Η Εκλάς κατάφερε να δραπετεύσει από τον τόπο του μαρτυρίου της την ώρα που ο βιαστής της πολεμούσε.

Για την νεαρή κοπέλα, η ζωή ξεκινάει τώρα. Η Εκλάς παρακολουθείται από ειδικούς σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας. Παράλληλα διαβάζει βιβλία, κυρίως νομικού περιεχομένου.Το όνειρό της είναι να γίνει δικηγόρος. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου