Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση για τα ελληνικά χρώματα στην ιστιοπλοΐα- «Αργυρός» ο Δημήτρη Παπαδημητρίου


Μία ακόμη μεγάλη  διάκριση για τα ελληνικά χρώματα στην ιστιοπλοία. Μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες  για την Ελλάδα στο άθλημα των Ολυμπιονικών, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατέκτησε σήμερα το αργυρό μετάλλιο  στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα youth της κατηγορίας Laser Radial  το οποίο διεξήχθη  στην Γκντίνια της Πολωνίας.

Ο έλληνας πρωταθλητής  ξεχώρισε ανάμεσα σε 180 σκάφη και συνέχισε ένα απίστευτο σερί παγκόσμιων και ευρωπαϊκών τίτλων που ξεκίνησε ήδη στα 15 του χρόνια με το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα optimist  για να ακολουθήσουν οι τίτλοι του παγκόσμιου πρωταθλητή αλλά και πρωταθλητή Ευρώπης στα Laser 4,7  ενώ εφέτος άλλαξε κατηγορία και πήγε στην πιο δύσκολη και απαιτητική κατηγορία των Radial. 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και προπονείται με τον Βαγγέλη Χειμώνα. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου