Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Πορεία αλληλεγγύης κατά του τουρκικού πραξικοπήματος και υπέρ του Ρ. Τ. Ερντογάν στο Κοσσυφοπέδιο


Πορεία «Αλληλεγγύη για τη Δημοκρατία» με αφορμή την επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ζαχίρ Παγιαζίτι» στην Πρίστινα- του Κοσσυφοπεδίου σύμφωνα με βαλκανικά ΜΜΕ.

Η πορεία προσέλκυσε αρκετό κόσμο, που πήγε να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το αποτυχημένο πραξικόπημα που οργανώθηκε πριν από έναν χρόνο, όπως σημειώνει η κοσοβάρικη ‘Inteksonline’.

Ένας από τους διοργανωτές της πορείας στην ομιλία του προς τους συμμετέχοντες δήλωσε ότι η παρουσία τους θα ‘κάνει σταθερή’ τη δημοκρατία όπως αναφέρει και το Βαλκανικό Περισκόπιο.


«Συγκεντρωθήκαμε εδώ αλληλέγγυοι της δημοκρατίας, θέλουμε η φωνή του κόσμου να ακούγεται πάνω από τα τανκς. Είναι 15 Ιουλίου, ένα παράδειγμα για τον άνθρωπο».

Οι τουρκικές αρχές- σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα- κατηγορούν τον Φετουλάχ Γκιουλέν, ότι βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα, προκειμένου να εξαλειφθεί ο Ερντογάν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου