Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Β.Λεβέντης: Είναι ώρα για ενότητα και όχι «εικόνα» ενότητας


Την ανάγκη για ενότητα και όχι για εικόνα ενότητας υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μετά τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της 43ης επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
«Οι ώρες είναι κρίσιμες. Γιορτάσαμε τη δημοκρατία αλλά με 1.500.000 ανέργους και 600.000 ελληνόπουλα στο εξωτερικό. Θέλουμε ενότητα. Είναι ώρες για ενότητα όχι για εικόνα ενότητας. Φωνάζω αλλά δεν ακούγομαι. Με το 153 φέρονται σαν δικτατορία. Δύο χρόνια μετά την είσοδό μου δεν μπορώ να εξηγήσω τι έχω προσφέρει» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου