Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ερντογάν: «Υπογράψαμε με την Ρωσία για την προμήθεια των S-400»


Την υπογραφή συμφωνίας με την Ρωσία για την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν λίγες μετά από δηλώσεις του με τις οποίες απέρριπτε τις αμερικανικές ανησυχίες από την αγορά των συγκεκριμένων όπλων.

«Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν την σχετική συμφωνία για την πώληση των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400» , δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του στο τουρκικό κοινοβούλιο, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haber 7.

«Έγιναν βήματα με την Ρωσία στο ζήτημα αυτό. Έχουν μπει οι υπογραφές και ελπίζω ότι θα δούμε τους πυραύλους S-400 στην χώρα μας, τους οποίους θα ζητήσουμε να κατασκευάζουμε από κοινού» , δήλωσε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στο σώμα της τουρκικής βουλής για να συμπληρώσει σχετικά και με την Ελλάδα:


«Επί χρόνια η Τουρκία δεν μπορούσε να πάρει από τις ΗΠΑ αυτό που ήθελε και αναγκάστηκε να το αναζητήσει αλλού. Και αυτές οι συμφωνίες είναι αποτέλεσμα αυτών των αναζητήσεων. Η Ελλάδα, μέλος του ΝΑΤΟ, επί χρόνια χρησιμοποιεί τους S-300. Για ποιό λόγο λοιπόν οι ΗΠΑ ανησυχούν», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο εκπρόσωπος πάντως του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις περί υπογραφής συμφωνίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. “Δεν σχολιάζουμε ” ήταν η απάντηση του σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.

Πρόκειται άραγε για ένα ακόμη "κόλπο" της Τουρκίας προκειμένου να αποκομίσει περισσότερα οφέλη από τις ΗΠΑ και να εκβιάσει, όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει. την Ουάσιγκτον ή πρόκειται για μια υπόθεση που έχει κλείσει;Ο χρόνος θα δειξει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου