Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Βρετανία: Η Ντάουνιγκ Στριτ διαψεύδει ότι θα πληρώσει 40 δισ. ευρώ για το Brexit


Σε διάψευση των πληροφοριών ότι η βρετανική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να πληρώσει 40 δισ. ευρώ για το Brexit προχώρησε το βράδυ της Κυριακής πηγή της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η πηγή αυτή, μάλιστα, χαρακτήρισε τη φημολογία για το νούμερο αυτό ως «ανακριβή υπόθεση» διαψεύδοντας ότι ένα τέτοιο αντίτιμο για το «διαζύγιο» με την ΕΕ θα γινόταν αποδεκτό είτε από την κυβέρνηση είτε από όσους ψήφισαν υπέρ του Brexit.

Τον «λογαριασμό» των 40 δισ. ευρώ ανέφερε δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας Telegraph επικαλούμενη τρεις κυβερνητικές πηγές.

Όπως ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές στην Telegraph, η Βρετανία θα είναι διατεθειμένη να καταβάλει έως και 40 δισεκατομμύρια ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι η ΕΕ θα συμφωνήσει να διαπραγματευτεί τον οικονομικό διακανονισμό μέσα στο πλαίσιο μιας γενικότερης συμφωνίας για τις μελλοντικές σχέσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΕΕ και συγκεκριμένα των εμπορικών σχέσεων.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!


    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/08/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή