Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Σαντορίνη: Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι για πώληση λαθραίων τσιγάρων


Σημαντικές ποσότητες τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ότι διέθεταν προς πώληση στη Σαντορίνη δυο Βούλγαροι, οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο νησί.

Στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση λαθρεμπορίου, ο 40χρονος άνδρας και η 59χρονη γυναίκα συνελήφθησαν στο σπίτι τους, όπου έγινε έρευνα και βρέθηκαν 275 λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην τελωνειακή αρχή Θήρας για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου