Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Αντιπερισπασμός ή δείχνει τη δύναμή της; Κι άλλες μετακινήσεις τουρκικού στρατού στα σύνορα με Συρία


Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μεταφέρουν στρατιωτικά οχήματα με εξοπλισμό στα σύνορα με τη Συρία στην περιοχή της πόλης Κιλίς, έναντι από την περιοχή της Αφρίν της Συρίας, η οποία περιοχή βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών της οργάνωσης του PYD», γράφει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan.

Ένα κομβόι αποτελούμενο από 6 φορτηγά που μεταφέρουν άρματα μάχης καθώς και στρατιωτικά οχήματα που μεταφέρουν δυνάμεις του στρατού  έφθασαν στα σύνορα με την επαρχία Αφρίν της Συρίας, καθώς εκεί αφίχθησαν δυνάμεις του PYD από την επαρχία του Χαλεπίου.

Η στρατιωτική ομάδα έφθασε στα σύνορα και αναπτύχθηκε, ήδη, στην περιοχή.

(dha.com.tr)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/blog-post_98.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου