Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - Κιλισντάρογλου στο γερμανικό ‘Focus’: Κανείς δεν είναι ασφαλής στην Τουρκία


Ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP),  σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό ‘Focus’ είπε ότι δεν υπάρχει ασφάλεια για τη ζωή ή την περιουσία στην Τουρκία. Ο Κιλισντάρογλου προειδοποίησε τους Γερμανούς τουρίστες όσον αφορά την Τουρκία, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


Ο επικεφαλής του CHP μιλώντας στο δημοσιογράφο Frank Nordhausen, επέκρινε τη σημερινή Τουρκία λέγοντας ότι ούτε η ζωή ούτε η περιουσία είναι εξασφαλισμένη στη χώρα.

«Σύμφωνα με την άποψη της κοινής γνώμης, το 90 τοις εκατό των Γερμανών δεν θέλουν να ταξιδεύσουν στην Τουρκία, διότι  φοβούνται ότι θα συλληφθούν λόγω λάθους», είπε ο Γερμανός δημοσιογράφος.


«Δυστυχώς, πρέπει να παραδεχθώ ότι ένα τέτοιο περιβάλλον υπάρχει πραγματικά εδώ και πολύ καιρό,  και λέω ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ασφάλειας για κανένα στην Τουρκία, ούτε για τη ζωή σας ούτε για τα υπάρχοντά σας. Το κράτος, βέβαια, λαμβάνει προφυλάξεις εναντίον της προπαγάνδας των τρομοκρατικών οργανώσεων και ζούμε σε μια θλιβερή περίοδο.


Για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, η Τουρκία πρέπει να επιστρέψει επειγόντως στην ομαλότητα και τη δημοκρατία», τόνισε ο Κιλισντάρογλου.


Ο ίδιος πρόσθεσε: 

«Θα συγκεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις που είναι υπέρ της δημοκρατίας για να απομακρύνουμε τον Ερντογάν από την εξουσία», δήλωσε ο ηγέτης του CHP, ο οποίος δήλωσε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για την ανατροπή του Ερντογάν  στις εκλογές του 2019.

(haberler.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/focus.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου