Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Εμείς τους βοηθάμε... Ελληνικά καναντέρ στην κατάσβεση πυρκαγιάς στην Αλβανία


Μετά από αίτημα της κυβέρνησης των Τιράνων, ελληνικά αεροσκάφη τύπου καναντέρ συμμετέχουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε διάφορα μέρη της χώρας.


Λόγω της δύσκολης κατάστασης και του μεγάλου αριθμού των πυρκαγιών, το υπουργείο Εσωτερικών και ο υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι, ζήτησαν βοήθεια από την Ελλάδα, η οποία έστειλε δύο αεροσκάφη που βρίσκονται τώρα στα πεδία των πυρκαγιών.


Επίσης κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να αφιχθεί βοήθεια και από την Ιταλία με ιδίου τύπου αεροπλάνα.


Στα μέτωπα των πυρκαγιών βρίσκονται επί ποδός οι πυροσβεστικές υπηρεσίες, ο στρατός και η αστυνομία.


Ο υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, Ντριτάν Ντεμιράι, ζήτησε να κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε περιοχές όπως το Ελμπασάν, Αυλώνα, Μαλακάστρα και άλλα μέρη της χώρας, όπου ο κίνδυνος για τον πληθυσμό είναι μεγάλος.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες υπάρχουν 15 ενεργά μέτωπα πυρκαγιών σε όλη τη χώρα που έχουν κάψει ένα μεγάλο μέρος του δασικού της πλούτου.

(makfax.com.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/blog-post_87.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου