Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Κούρδοι: Θύελλα περιμένει τους Τούρκους αν επιτεθούν στην Εφρίν- Προδιαγράφεται νέο «Κομπάνι»


Ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας, Σαλέχ Μουσλίμ, συμπρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος PYD, προχώρησε σε δηλώσεις στο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF.

Ειδικότερα, προειδοποίησε την Τουρκία πως εάν επιτεθεί στο υπό κουρδική διοίκηση καντόνι της Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, θα βρεθεί ο τουρκικός στρατός αντιμέτωπος με θύελλα.

«Εάν επιτεθούν, θα πάρουν ως απάντηση θύελλα. Η Εφρίν θα αντισταθεί έως το τέλος και δεν θα είναι κάτι λιγότερο από την (σ.σ. αντίσταση της) Κόμπανι».

Ο Κούρδος σοσιαλιστής ηγέτης είπε:

«Η Τουρκία έχει ήδη εισβάλλει σε περιοχές της Συρίας. Εάν επιχειρήσουν να επεκταθούν και εάν στραφούν προς την Εφρίν, ο λαός είναι βέβαιο ότι θα αντισταθεί. Η αντίσταση ήδη συνεχίζεται στην Σέχμπα (σ.σ. τα εδάφη της βορειοδυτικής Συρίας που κατέλαβε η Τουρκία) αυτή τη στιγμή. Ο λαός εκεί, η νεολαία και οι οργανώσεις, μάχονται αντιστεκόμενοι. Εάν προσπαθήσουν μια τέτοια απόπειρα, θα πέσουν σε θύελλα. Είναι απόφαση (σ.σ. του λαού της Εφρίν) να αντισταθούν μέχρι τέλους. Η Εφρίν δεν στρέφεται ενάντια σε κανέναν. Σε αυτά τα έξι χρόνια δεν έριξαν ούτε μια σφαίρα σε κανέναν. Αντιθέτως, δέχονται συνεχώς επιθέσεις με τανκς και πυροβολικό, αλλά ο λαός διατηρεί την ψυχραιμία του. Εάν επιτεθούν, οι επιτιθέμενοι θα βρεθούν σε μεγάλο μπελά».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου