Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Λαβρόφ προς Ρ. Τίλερσον: «Η άσκηση πίεσης στη Βόρεια Κορέα είναι αντιπαραγωγική και επικίνδυνη»


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον, είχε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την άποψη πως θεωρεί ότι η επιβολή περαιτέρω κυρώσεων εις βάρος της Βόρειας Κορέας είναι «αντιπαραγωγική και επικίνδυνη».

«Ο Λαβρόφ υπογράμμισε ξανά την απουσία εναλλακτικών από τις πολιτικούς και διπλωματικούς οδούς για να ξεπεραστούν οι εντάσεις στην χερσόνησο της Κορέας και την ανάγκη αποφυγής οποιονδήποτε στρατιωτικών μέτρων που μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου.

«Η Ρωσία πιστεύει ότι η άσκηση πίεσης στη Βόρεια Κορέα με την επιβολή επιπλέον κυρώσεων είναι αντιπαραγωγική και επικίνδυνη», πρόσθεσε το ρωσικό ΥΠΕΞ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Sputnik
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου