Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Σουδάν: Ο Ρώσος πρέσβης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του - Άγνωστα τα αίτια μέχρι στιγμής


Ο Ρώσος διπλωμάτης εντοπίστηκε στην οικία του στο Χαρτούμ νεκρός και προς το παρόν είναι άγνωστα τα αίτια του θανάτου του.

Πρόκειται για ένα ακόμη χτύπημα εναντίον Ρώσου πρεσβευτή.

Πριν από λίγους μήνες, οι τζιχαντιστές είχαν απειλήσει ευθέως για επιθέσεις εναντίον Ρώσων διπλωματών σε όλον τον κόσμο, με αφορμή τη δράση των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία.

Ο θάνατος του Ρώσου διπλωμάτη επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών του Σουδάν.

«Ο ρώσος πρεσβευτής απεβίωσε απόψε στην κατοικία του» στην πρωτεύουσα του Σουδάν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, στην οποία δεν προσδιορίζονται τα αίτια του θανάτου του.
Το σουδανικό ΥΠΕΞ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στη Ρωσία στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, χαιρετίζοντας το διπλωματικό έργο του εκλιπόντα πρεσβευτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου