Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

«Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για πόλεμο κατά της Ελλάδας» λέει Τούρκος δημοσιογράφος


Σε συνέντευξή του ο ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπουλάκ Μποσκούρτ αποκάλυψε ότι Τούρκοι Εθνικιστές που υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις της γείτονος είχαν αποφασίσει το 2003 να ξεκινήσουν πόλεμο με την Ελλάδα.

Αυτό όπως αναφέρει ο ίδιος θα συνέβαινε με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος ήταν να ωθήσουν τους Έλληνες σε μια αερομαχία πάνω από το Αιγαίο και να καταρρίψουν το Τουρκικό μαχητικό.

Σε περίπτωση που οι Έλληνες πιλότοι όμως δεν  το έκαναν τότε ένα άλλο τουρκικό μαχητικό αεροπλάνο θα απογειωνόταν από πλοίο της Τουρκίας και θα το έκανε «ρίχνοντας» το στους Έλληνες.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν ο τουρκικός στόλος να χτυπήσει μια από τις ναυτικές βάσεις της Ελλάδας σε κάποιο από τα νησιά της χώρας μας.

Σύμφωνα πάντα με τον Τούρκο δημοσιογράφο την συνέντευξη του οποίου παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 οι εχθροί του Ταγίπ Ερντογάν τότε είναι σύμμαχοί του τώρα (σ.σ εννοεί τους Τούρκους Εθνικιστές).

Μάλιστα ο Αμπουλάκ Μποσκούρτ ισχυρίστηκε ότι: «ο Σουλτάνος συνεργάζεται με τους νεοεθνικιστές (όπως τους αποκαλεί) στον στρατό και στις μυστικές υπηρεσίες για να κατασκευάσει νέα θερμά επεισόδια που θα αποπροσανατολίσουν τον τουρκικό λαό, και θα δημιουργήσουν την εντύπωση πως ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να ιδρύσει μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία με τον ίδιο σε ρόλο Χαλίφη. 

Πλέον οι νεοεθνικιστές και ο Ερντογάν έχουν το ίδιο κίνητρο , διαβάζουν την ίδια σελίδα, να δημιουργήσουν ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα που θα ευνοήσει την κυβέρνηση Ερντογάν αντίθετα με το 2002 και το 2003» υπογράμμισε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου