Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ντ. Τραμπ σε γερουσιαστές: «Ή ψηφίζετε το τείχος στο Μεξικό ή «κλείνω» την κυβέρνηση»


Αποφασισμένος να κρατήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τονίζει στους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές ότι θα σταματήσει «κλείσει» την κυβέρνηση εάν δεν υπερψηφίσουν το σχέδιο χρηματοδότησης του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό όπως αναφέρουν και οι ΝΥΤ.

Η αδυναμία του Ντόναλντ Τραμπ να περάσει το μεταναστευτικό, καθώς και την κατάργηση-αντικατάσταση του συστήματος υγείας που καθιερώθηκε να αποκαλείται ως Obamacare, έχουν επιφέρει καίριο πλήγμα στην εικόνα του Αμερικανού προέδρου, θέτοντας ευθέως θέμα αξιοπιστίας και κρίσης της κυβέρνησής του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντά εκ νέου αντιδράσεις για το σχέδιο χρηματοδότησης του τείχους, καθώς ένας ρεπουμπλικανός γερουσιαστής εξέφρασε δημοσίως, μέσω των social media, τον σκεπτικισμό του.

Σε ομιλία του στην Αριζόνα την Τρίτη, ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα κατασκευάσουμε το τείχος μας. Ο αμερικανικός λαός ψήφισε για τον έλεγχο της μετανάστευσης. Θα ανεβάσουμε το τείχος».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου