Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η Τουρκία ξεκίνησε την οικοδόμηση τείχους στα σύνορά με το Ιράν!


Η Τουρκία ξεκίνησε την οικοδόμηση ενός «τείχους ασφαλείας» στα σύνορά της με το Ιράν, έγινε γνωστό σήμερα από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Άγρι, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

«Ο κυβερνήτης της Άγρι, Σουλεϊμάν Ελμπάν, επισκέφθηκε τον χώρο όπου ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης ενός τείχους ασφαλείας στα σύνορα, προκειμένου να επιθεωρήσει» την εξέλιξη του έργου, επιβεβαίωσε το γραφείο του κυβερνήτη σε ένα δελτίο τύπου, διευκρινίζοντας ότι επισκέφθηκε την περιοχή συνοδευόμενος από εκπροσώπους των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο της τοπικής κυβέρνησης εικονίζουν τη μεταφορά τεράστιων κομματιών μπετόν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου