Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Οίκος Moody's: Αναβάθμιση των προβλέψεων για την οικονομική ανάπτυξη της Ευρωζώνης


Σε αναβάθμιση των προβλέψεών του για την ανάπτυξη στην ευρωζώνη το 2017 και το 2018 προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Moody's.

Το ισχυρό γερμανικό momentum θα οδηγήσει την οικονομία της ευρωζώνης σε ανάπτυξη μεγαλύτερη της δυναμικής της, αναφέρει η Moody’s  και αναθεωρεί στο 2,1% τον στόχο για την ανάπτυξη του 2017 και στο 1,9% για το 2018, ενώ ειδικά για τη Γερμανία, προχωράει σε αναβάθμιση των προβλέψεων σε 2,2% και 2% για το 2017 και το 2018, αντίστοιχα.

Επί τα βελτίω τροποποιεί και τις εκτιμήσεις για το γαλλικό ΑΕΠ, το οποίο αναμένεται να αναπτυχθεί κατά 1,6% τόσο το τρέχον, όσο και το επόμενο έτος. Παρομοίως, βλέπει αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,3% για την επόμενη διετία στην Ιταλία, από 0,8% και 1% προηγουμένως.

Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), η Moody’s θεωρεί ότι, κατά τη διάρκεια του 2018, η ασκούσα νομισματική πολιτική θα καταστεί λιγότερο υποστηρικτική, καθώς θα ξεκινήσει η σταδιακή απόσυρση των μη διευκολυντικών μέτρων.

Για τις ΗΠΑ ο οίκος αναμένει ανάπτυξη 2,2% το 2017 και 2,3% το 2018, χαμηλότερα από το 2,4% και 2,5% αντιστοίχως. Οι αναθεωρήσεις το 2017 είναι αποτέλεσμα της ασθενέστερης επίδοσης του α΄ εξαμήνου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου