Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

«Εμπρηστικές» δηλώσεις από τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Οι ΗΠΑ δεν είναι πολιτισμένη χώρα»


Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις για τις ΗΠΑ αλλά και τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί από τις αμερικανικές αρχές σε βάρος στελεχών της ομάδας ασφαλείας του. 

Η αμερικανική δικαιοσύνη έκρινε ότι έπρεπε να εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον των φρουρών του Ερντογάν, καθώς επιτέθηκαν σε Κούρδους διαδηλωτές στην Ουάσινγκτον. 

«Εάν η Αμερική εκδίδει εντάλματα σύλληψης για τους 13 σωματοφύλακες μου σε μια χώρα όπου πήγα προσκεκλημένος, λυπάμαι, αλλά δεν θα πω ότι η χώρα αυτή είναι πολιτισμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, μιλώντας κατά τη διάρκεια συνεδρίου στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε επίσης ότι οι οπαδοί του PKK και μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν ενώθηκαν σε διαμαρτυρία εναντίον του σε απόσταση μόλις 40 έως 50 μέτρων από εκεί που ήταν ο ίδιος. 

«[σ.σ. Οι φρουροί ασφαλείας] πήραν μέτρα για εμάς, μάλιστα δύο από αυτούς δεν ήταν καν εκεί… Είναι αυτό δικαιοσύνη;» διερωτήθηκε ο Ερντογάν.

Επέκρινε επίσης την πολιτική του αμερικανικού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την απαγόρευση εισόδου σε μουσουλμάνους, λέγοντας ότι «η Τουρκία δεν έκλεισε ποτέ τις πόρτες της σε ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά». 

Παράλληλα, είπε ότι οι μουσουλμάνοι στην Αμερική αντιμετωπίζουν απελάσεις, «επομένως αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη χώρα». 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου