Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Το Μαυροβούνιο στα βήματα της Βουλγαρίας- Αιτείται την προστασία του εναέριου χώρου της από Ιταλία και Ελλάδα


Ο Πέντραγκ Μπόσκοβιτς δήλωσε ότι η ελληνική και η ιταλική πολεμική αεροπορία θα προστατεύουν τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου.

Ο υπουργός Αμυνας της χώρας που εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ, ως 29ο μέλος, τον Ιούνιο, δήλωσε ότι είναι υπό επεξεργασία η τεχνική συμφωνία με την Ελλάδα και την Ιταλία. «Η αστυνόμευση είναι απολύτως η καλύτερη επιλογή για να προστατεύσουμε τον εναέριο χώρο μας», δήλωσε σύμφωνα με το Associated Press.

Ο Πρέντραγκ Μπόσκοβιτς δήλωσε ότι υπάρχει τεχνική συμφωνία με τα  δύο γειτονικά κράτη για την διενέργεια εναέριων περιπολιών έναντι της ρωσικής απειλής .

«Η αστυνόμευση είναι απολύτως η καλύτερη επιλογή για να προστατεύσουμε τον ουρανό μας», ανέφερε .

Το Μαυροβούνιο έγινε μέλος του ΝΑΤΟ τον Ιούνιο του 2017  ως το 29ο μέλος της στρατιωτικής συμμαχίας.

Περιττό να τονίσουμε ότι η ελληνική πολεμική αεροπορία χαίρει τεράστιας εκτίμησης μέσα στο ΝΑΤΟ από φίλους και εχθρούς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου