Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Σεισμική δόνηση στην Β. Κορέα - Νέα δοκιμή πυρηνικών από τον Κιμ Γιονγκ Ουν;


Για άλλη μια φορά ο κόσμος κρατά την ανάσα του καθώς την Πέμπτη στην Βόρεια Κορέα καταγράφηκε άλλη μια σεισμική δόνηση κοντά στην περιοχή που πραγματοποιεί τις πυρηνικές του δοκιμές το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ.

Τα δορυφορικά συστήματα έχουν ήδη ενεργοποιηθεί για τον εντοπισμό πυραύλου, ενώ οι μυστικές υπηρεσίες αναζητούν πληροφορίες και δεδομένα, ώστε να ενημερώσουν τις ηγεσίες των ΗΠΑ και των Ηνωμένων Εθνών.

Η Πιονγκγιάνγκ έχει προβεί σε έξι δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων μακράς εμβέλειας. Μία δοκιμή αφορούσε βόμβα υδρογόνου, η οποία, ωστόσο, προκάλεσε μεγαλύτερη σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή σε γειτονικές περιοχές στην Κίνα.


Νωρίτερα, δύο από τα βασικά στελέχη του πυραυλικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας, οι Ριν Μαν Γκον και Κιμ Ρακ Γκιόμ, είχαν εξαφανιστεί την τελευταία εβδομάδα, ενισχύοντας τις φήμες περί ενδεχόμενης νέας πυραυλικής δοκιμής από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος της κορεατικής κυβέρνησης, «είναι προφανές ότι απουσιάζουν από τις επίσημες εκδηλώσεις του Κράτους, διότι τους έχουν δοθεί εντολές για μία πολύ σημαντική αποστολή».

Ο σεισμός που καταγράφηκε από τα αμερικανικά όργανα στην περιοχή Sungjibaegam, στην οποία διεξάγονται οι δοκιμές και εκτοξεύσεις πυραυλικών συστημάτων της Πιονγιάνγκ, ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και τα στοιχεία, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

ΗΠΑ: Διαχειρίσιμη η απειλή της Βόρειας Κορέας

Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι επί του παρόντος είναι «διαχειρίσιμη» η απειλή που θέτει η πυρηνική δυνατότητα της Βόρειας Κορέας αλλά πιστεύει ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί στην Πιονγκγιάνγκ να αναπτύξει συστήματα που θα της επέτρεπαν να πλήξει στις ΗΠΑ, δήλωσε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι.

«Μια χώρα που έχει αναπτύξει αρκετά καλούς ICBM (διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους) και αναπτύσσει αρκετά καλά πυρηνικά οχήματα επανεισόδου (κεφαλές) θα έλεγα (...) ότι αυτή η χώρα απλώς δεν μπορεί να έχει την ικανότητα να φτάσει στην πατρίδα», είπε ο Κέλι, ο οποίος είναι απόστρατος στρατηγός.

«Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι η απειλή είναι διαχειρίσιμη αλλά αν αυξηθεί πέρα από το σημείο που είναι σήμερα, τότε, ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει η διπλωματία», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου