Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Νεομάρτυρες οι δυο Ρώσοι που είχαν αιχμαλωτιστεί από τον ISIS: Εκτελέστηκαν γιατί δεν ασπάστηκαν τον ισλαμισμό


Τραγικό τέλος για τους δύο Ρώσους στρατιώτες που κατάφερε να αιχμαλωτίσει τις προηγούμενες ημέρες το Ισλαμικό Κράτος στην Ανατολική Συρία.

Οι δύο Ρώσοι στρατιώτες δεν ασπάστηκαν δημόσια το Ισλάμ και να ενταχθούν στις τάξεις του ISIS και έτσι εκτελέστηκαν.

Τα ονόματα των δύο στρατιωτών ήταν  Ρομάν Ζαμπολότνι 39 χρονών και Γκριγκόρι Τσουρκάνου 38 χρονών οι οποίοι εργαζόντουσαν στην ιδιωτική εταιρία παροχής ασφάλειας,  Wagner Private Military Company η οποία θέλει να δραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα.


«Είναι πολύ θλιβερό, αλλά κατά 99% ο Ρομάν Ζαμπολότνι δεν είναι πλέον ζωντανός, ούτε κι ο δεύτερος αιχμάλωτος», δήλωσε ο Ρώσος βουλευτής Βίκτορ Βοντολάτσκι.

«Πριν γυριστεί αυτό το βίντεο, τους έδωσαν να διαβάσουν ένα κείμενο με το οποίο θα απέρριπταν την ορθόδοξη πίστη τους, την πατρίδα τους και θα έλεγχαν ότι είναι πλέον μουσουλμάνοι και ότι εντάσσονται στον ISIS. Έμειναν πιστοί στην ορθόδοξη πίστη τους και την πατρίδα τους μέχρι τέλους και γι’αυτό τους σκότωσαν αυτοί οι γκάνγκστερ», πρόσθεσε.

Μάλιστα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις ρωσικές αρχές για την τύχη τους…

Νωρίτερα μια επίλεκτη ομάδα Σύρων μαχητών, οι «Κυνηγοί του ISIS», που έλαβαν που ειδική εκπαίδευση στη Ρωσία για να μετάσχουν στην επίθεση των δυνάμεων του Άσαντ κατά του ISIS στη Συρία, είχε στείλει μήνυμα στην τρομοκρατική οργάνωση να απελευθερώσει τους δύο Ρώσους ομήρους έναντι λύτρων ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τον καθένα, προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα σκοτώσει 100 Ισλαμιστές για κάθε όμηρο που θα εκτελέσει η τρομοκρατική οργάνωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου