Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ο συριακός Στρατός εξουδετέρωσε ολοσχερώς τον θύλακα του ISIS στην ανατολική Χόμς


Στις 6 Οκτωβρίου, ο συριακός Στρατός (SAA) και οι σύμμαχοί του εξάλειψαν τον θύλακα του ISIS ανατολικά της πόλης Jubb al-Jarrah στην ανατολική Χόμς και ανέκτησαν όλα τα γύρω χωριά.

Η πτέρυγα των μέσων ενημέρωσης της Χεζμπολάχ στη Συρία ανακοίνωσε ότι ο Στρατός απελευθέρωσε 1800 τετραγωνικά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής της επιχείρησης ανατολικά του Jubb al-Jarrah.

Αυτή η μεγάλη νίκη θα επιτρέψει στην SAA να αναδιοργανώσει πολλές από τις μονάδες της στην πόλη Σόχνα στην ανατολική Χόμς. Πολλές πηγές της Συρίας ανέφεραν ότι οι μαχητές του ISIS πολιορκούσαν την πόλη στις 5 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, το πρακτορείο ειδήσεων των ισλαμιστών, Amaq, ισχυρίστηκε στις 6 Οκτωβρίου ότι οι μαχητές του ISIS σκότωσαν 5 Σύρους στρατιώτες και κατέστρεψαν δύο στρατιωτικά οχήματα γύρω από την Σόχνα.

Εν τω μεταξύ, στην νότια Χόμς, οι πηγές της συριακής αντιπολίτευσης υποστήριξαν ότι τα συριακά αεροπλάνα διεξήγαγαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIS στην πόλη Al-Qaryatayn.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου