Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Λέσβος: Ξεκίνησε ο «απεγκλωβισμός» - Φτάνουν στον Πειραιά 250 αλλοδαποί


Περισσότεροι από 250 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων  αναχώρησαν σήμερα στις 8 το βράδυ από τη Μυτιλήνη για τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής στο πλαίσιο του «απεγκλωβισμού» τους από το νησί.  

Το πρωί στον Πειραιά θα τους περιμένουν λεωφορεία και συνεργάτες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προκειμένου να τους μεταφέρουν σε ΚΕΠΑ  που διατηρούν στην υπόλοιπη Ελλάδα και στη συνέχεια σε διαμερίσματα προκειμένου να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία.

Η σημερινή μετακίνηση έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, για «απεγκλωβισμό» από τα νησιά όσο το δυνατόν περισσότερων αλλοδαπών δια της γνωστής οδού: Αυτής της μαζικής μετακίνησης, όπως έχει γίνει και σε προηγούμενες φορές όλου του πληθυσμού κυρίως στην Αττική.

«Μια προσπάθεια, που θα ενταθεί», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα γίνει προσπάθεια να «απεγκλωβιστούν» περί τα 3000 άτομα από τη Λέσβο, στην οποία βρίσκονται περίπου 8.500 παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες, και να κατευθυνθούν σε διάφορα ΚΕΠΑ  στην περίφημη «ενδοχώρα». Ανάλογες αναχωρήσεις αναμένεται να γίνουν και από άλλα νησιά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου