Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Σημαντικό ενεργειακό deal μεταξύ Motor Oil και ρωσικής Rosneft - 5ετής σύμβαση προμήθειας


Σε μια κίνηση ματ προχώρησαν η μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρία της Ρωσίας Rosneft και η ελληνική Motor Oil καθώς υπέγραψαν σύμβαση αμοιβαίας προμήθειας αργού πετρελαίου και πετρελαιοειδών για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σε ανακοίνωση της Rosneft αναφέρεται ότι η συμφωνία, που υπογράφτηκε με τη συμμετοχή της θυγατρικής Petrocas Energy, αναφέρεται στο ενδεχόμενο αύξησης της ετήσιας προμήθειας πετρελαίου και πετρελαιοειδών έως και στα 7,5 εκατ. τόνους (150.000 βαρέλια την ημέρα).

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση η συμφωνία φέρνει τη συνεργασία με τους Ελληνες εταίρους σε νέο επίπεδο και θέτει τις βάσεις για σταθερές και μακροπρόθεσμες σχέσεις στον τομέα προμήθειας ακατέργαστων και άλλων πρώτων υλών. 

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι  η συμφωνία θα επιστρέψει στη Rosneft να διαθέτει ανεξάρτητα πετρελαϊκά προϊόντα που παράγονται στα διυλιστήρια της Motor Oil.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου