Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

«Σταθερή και ισχυρή» Γερμανία θέλει o Εμμ. Μακρόν


Η Γαλλία θέλει η Γερμανία, όπου η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ βρίσκεται αντιμέτωπη με μία σοβαρή πολιτική κρίση, να παραμείνει «σταθερός και ισχυρός» εταίρος «για να προχωρήσουμε από κοινού», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η γαλλική προεδρία.

Η κατάσταση αυτή «ενισχύει την ανάγκη η Γαλλία να προτείνει, να αναλάβει πρωτοβουλίες, να εργασθεί για ένα φιλόδοξο ευρωπαϊκό σχέδιο που θα θέσουμε σε εφαρμογή με τους γερμανούς εταίρους μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε δηλώσει πως επικοινώνησε με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ αργά χθες βράδυ, όταν οι προσπάθειές της να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού κατέρρευσαν και πως η καθυστέρηση της διαδικασίας δεν είναι προς το συμφέρον της Γαλλίας .

«Δεν είναι προς το συμφέρον μας το πάγωμα της διαδικασίας», δήλωσε ο Μακρόν στους δημοσιογράφους στο Παρίσι.

Οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) αποχώρησαν απροσδόκητα από τις συνομιλίες με τη συντηρητική ένωση της Μέρκελ και τους Πράσινους, που κράτησαν περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες, επικαλούμενοι αγεφύρωτες διαφορές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου