Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ηγουμενίτσα: Συναγερμός για πλαστά 100ευρα


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας,  32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων  και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 32χρονου σε χωριό της Θεσπρωτίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα χαρτονόμισμα των (100) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας,  μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και αντικείμενα με υπολείμματα κοκαΐνης.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την  25/26-12-2017, ο 32χρονος έθεσε σε κυκλοφορία άλλα τρία αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (100) ευρώ, σε  κέντρο διασκέδασης της πόλης της Ηγουμενίτσας. 

Τα παραπάνω πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου