Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

«Διανοούμενοι» καλούν σε μποϊκοτάρισμα της αυστριακής προεδρίας στην Ε.Ε.!


Σε ανησυχία βρίσκεται το σύστημα της παγκοσμιοποίησης  στις Βρυξέλλες επιστρατεύοντας διάφορους «διανοούμενους» με «σημαία ευκαιρίας» προκειμένου να  μποϊκοτάρουν την Αυστριακή προεδρία στην Ε.Ε.

Ο λόγος ανησυχίας βέβαια το μήνυμα για ενίσχυση της εθνικής ταυτότητας των κρατών της Ε.Ε. και του περιορισμού της άκρατης αλλοίωσης που φέρνει ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης στη χώρα του συνασπισμού του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος και του δεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων.

Η ομάδα  καλεί μία ομάδα από διεθνείς διανοούμενους, καλλιτέχνες και πρώην πολιτικούς, όπως μεταδίδει σήμερα από το Παρίσι η αυστριακή εφημερίδα Der Standard.

Στην… έκκληση ζητείται να αποφεύγονται από τις υπόλοιπες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης όλες οι επαφές με τους προερχόμενους από το Κόμμα των Ελευθέρων υπουργούς, όπως επίσης να υπάρξει από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων ένα μποϊκοτάρισμα της αυστριακής Προεδρίας στην ΕΕ, το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

«Οι κληρονόμοι του ναζιστικού καθεστώτος έχουν καταλάβει μία δυνατή θέση ισχύος στη νέα αυστριακή κυβέρνηση», τονίζεται στην έκκληση, η οποία συντάχθηκε με πρωτοβουλία του Μπενζαμέν Αμπτάν, προέδρου του “European Grassroots Antiracist Movement” (EGAM) και του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Κουσνέρ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου