Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Κολομβία: Βομβιστικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα


Kατά τη διάρκεια της νύχτας, σημειώθηκαν δύο βομβιστικές επιθέσεις από τις οποίες δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ο στόχος ήταν αστυνομικά τμήματα στην καραϊβική περιοχή της Κολομβίας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, μία ημέρα μετά μια παρόμοια επίθεση στην πόλη Μπαρανκίγια που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε αστυνομικών και τον τραυματισμό άλλων 40.

Στη μία από τις επιθέσεις σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί και ένας τρίτος τραυματίστηκε πριν από τα μεσάνυκτα στην αγροτική επαρχία Μπολίβαρ, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, ενώ η άλλη σημειώθηκε στη Σολεδάδ περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.
Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη εκεί, οι πέντε από τους οποίους είναι αστυνομικοί, δήλωσε η αστυνομική πηγή.

Οι αρχές συνέλαβαν ένα πρόσωπο σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε χθες το πρωί στην πόλη-λιμάνι Μπαρανκίγια, η οποία σύμφωνα με αξιωματούχους πραγματοποιήθηκε σε αντίποινα για αστυνομικές επιδρομές που είχαν στόχο εγκληματικές συμμορίες.

Ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος επισκέφθηκε τους τραυματίες της έκρηξης αυτής και δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες.

Χιλιάδες εγκληματικές συμμορίες δρουν στην Κολομβία, άλλες επιχειρούν σε μεγάλα τμήματα αγροτικής γης και άλλες σε μεγάλες πόλεις. Πολλές εμπλέκονται στην παραγωγή και στο λαθρεμπόριο κοκαΐνης, κυρίως προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, καθώς και σε εκβιασμούς και άλλα εγκλήματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου