Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Γερμανία: Αστυνομική επιδρομή σε σπίτια Ιρανών «κατασκόπων»


Έφοδο σε σπίτια και γραφεία δέκα φερόμενων Ιρανών κατασκόπων, πραγματοποίησε η γερμανική αστυνομία, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές.

«Πιστεύουμε ότι οι ύποπτοι κατασκόπευαν οργανισμούς και άτομα στην Γερμανία για λογαριασμό μιας μονάδας πληροφοριών που συνεργάζεται με το Ιράν», δήλωσε η Φράουκε Κέλερ, εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από πληροφορία της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, σημείωσε η Κέλερ, τονίζοντας ότι δεν έγιναν συλλήψεις υπόπτων. Αρνήθηκε να σχολιάσει ένα δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Focus, στο οποίο γίνεται λόγος ότι οι ύποπτοι κατασκόπευαν Ισραηλινούς που ζουν στην Γερμανία.

Δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από την ιρανική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Τον περασμένο μήνα η Γερμανία κάλεσε τον Ιρανό πρέσβη και προειδοποίησε την Τεχεράνη να μην διεξάγει κατασκοπεία σε άτομα και ομάδες με στενές σχέσεις με το Ιράν, χαρακτηρίζοντας τέτοιες ενέργειες μια απαράδεκτη παραβίαση της γερμανικής νομοθεσίας.

Η κίνηση ήρθε έπειτα από την καταδίκη ενός Πακιστανού που κατασκόπευε για λογαριασμό του Ιράν στην Γερμανία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου