Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Reuters: Χωρίς πολιτική στήριξη ο Τσίπρας στις συζητήσεις για το Σκοπιανό


Ο Έλληνας πρωθυπουργός απέτυχε να λάβει τη στήριξη της αντιπολίτευσης ώστε να προσέλθει στο «τραπέζι» του νέου γύρου συζητήσεων με κοινή συναίνεση στο θέμα του Σκοπιανού, σχολιάζει το διεθνές πρακτορείο Reuters για τις σημερινές πολιτικές επαφές του Αλέξη Τσίπρα.

Η Αθήνα και τα Σκόπια έχουν συμφωνήσει να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις ώστε να βρεθεί μια συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ, ένα θέμα που βάζει εμπόρια στην είσοδο της βαλκανικής χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

«Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας ότι η επίλυση της ονομασίας δεν είναι απλά ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής, αλλά ένα σοβαρό ζήτημα που σχετίζεται με την ιστορία της Ελλάδας και την «ταυτότητα των Ελλήνων». 

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιρρίπτει ευθύνες στον πρωθυπουργό επειδή δεν έθεσε τις συνταγματικές αλλαγές ως «απαραίτητη προϋπόθεση» για οποιαδήποτε διαδικασία διαπραγμάτευσης και τονίζει ότι το «παράθυρο» για την επίλυση του ζητήματος έχει κλείσει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου