Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Τουρκία: Σύλληψη 4 Ιρακινών για απόπειρα επίθεσης στην πρεσβεία των ΗΠΑ


Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, σήμερα συνελήφθησαν τέσσερις Ιρακινοί, οι οποίοι σχεδίαζαν να επιτεθούν εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα.

Οι 4 άνδρες συνελήφθησαν στην πόλη Σαμψούντα στη Μαύρη Θάλασσα, στη βόρεια Τουρκία, κατά τη διάρκεια μιας εφόδου που πραγματοποιήθηκε έπειτα από τον συναγερμό που σήμανε χθες η αμερικανική πρεσβεία, η οποία θα παραμείνει σήμερα κλειστή.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, οι τέσσερις ύποπτοι φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Ηλεκτρονικά έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκαν. 

Η αμερικανική πρεσβεία στην Τουρκία, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο μιας επίθεσης αυτοκτονίας το 2013, ανακοίνωσε χθες ότι θα παραμείνει κλειστή σήμερα για το κοινό λόγω μιας «απειλής ασφαλείας».

Μετά τον συναγερμό, οι τουρκικές αρχές ενίσχυσαν σήμερα τα μέτρα ασφαλείας στην Άγκυρα και πραγματοποίησαν εφόδους εναντίον υπόπτων μελών του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους.

Δώδεκα άνθρωποι συνελήφθησαν σήμερα στην πρωτεύουσα, ενώ εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για άλλους 8 ανθρώπους στο πλαίσιο των ερευνών εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, οι συλληφθέντες είναι «ξένης υπηκοότητας», στρατολογούσαν μαχητές για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους και διατηρούσαν επαφές με «εμπόλεμες ζώνες».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου