Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Αντιπροσωπεία της Νότιας Κορέας στην Πιονγιάνγκ για συζητήσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν


Η προσέγγιση των δύο κρατών της κορεατικής χερσονήσου συνεχίζεται και μετά τη λήξη της χειμερινής Ολυμπιάδας . Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία από τη Νότια Κορέα έφθασε στην Πιονγιάνγκ ώστε συζητήσουν από κοινού τις διαβουλεύσεις που θα έχουν με τις ΗΠΑ.

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Σεούλ με επικεφαλής τον σύμβουλο Ασφαλείας του προέδρου Μουν Τζάε Ιν, Τσουνγκ Εουι Γιονγκ και τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών, θα συναντηθούν μάλιστα στο δείπνο με τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με όσα ανέφερε το γραφείο Τύπου της νοτιοκορεατικής προεδρίας.

Σκοπός του ταξιδιού είναι να μπουν τα θεμέλια για την έναρξη διεθνών διαβουλεύσεων με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό και πυραυλικό πρόγραμμα του Βορειοκορεάτη δικτάτορα.

Μια νέα συνάντηση με εκπροσώπους του κομμουνιστικού καθεστώτος έχει προγραμματιστεί για αύριο, σύμφωνα με νοτιοκορεατικούς κυβερνητικούς κύκλους.

Τόσο η Πιονγιάνγκ όσο και η Ουάσιγκτον έχουν δηλώσει κατά βάση έτοιμες για διάλογο, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ απαιτεί να προηγηθεί ο πυρηνικός αφοπλισμός της Βόρειας Κορέας, η οποία με τη σειρά της απορρίπτει τα προαπαιτούμενα και εξαπολύει σφοδρή κριτική κατά των σχεδιαζόμενων κοινών στρατιωτικών ασκήσεων ΗΠΑ-Ν.Κορέας.

Η χειμερινή Ολυμπιάδα στην νοτιοκορεατική πόλη Πιονγκτσάνγκ τον περασμένο μήνα συνέβαλε σε μια μερική αποφόρτιση των εντάσεων μεταξύ Βορρά και Νότου. Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων και η ίδια η αδελφή του Κιμ κάλεσαν εκ μέρους τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας να επισκεφθεί την Πιονγιάνγκ, αλλά ο τελευταίος είπε ότι θα περιμένει «τις κατάλληλες συνθήκες», ενώ διαβουλεύεται για το θέμα με την Ουάσιγκτον.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου