Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Επιμένουν οι ΗΠΑ: «Θα χτυπήσουμε τη Δαμασκό - Έχουμε στοιχεία για τα χημικά του Άσαντ»


Διάχυτο είναι το κλίμα ανησυχίας σε όλο τον κόσμο αναφορικά με το αν ΗΠΑ και Γαλλία προχωρήσουν στις απειλές τους και πραγματοποιήσουν αεροπορική επίθεση στη Συρία χωρίς προηγούμενη απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ.

Αυτό γιατί η Ρωσία έχει προειδοποιήσει ότι θα απαντήσει στην αμερικανική επίθεση ότι σε περίπτωση που η ζωή στρατιωτικών της τεθεί σε κίνδυνο.

Το αμερικανικό state department και το Πεντάγωνο ανταπάντησαν στις ρωσικές κατηγορίες ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εξαπολύσουν πυραυλική επίθεση κοντά στη Δαμασκό.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών ανέφερε ότι «η Ρωσία είναι συνένοχη στα εγκλήματα του Μπασάρ Αλ Άσσαντ στην σπαρασσόμενη από πόλεμο χώρα».

«Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει να δημιουργεί αντιπερισπασμούς και αντ΄ αυτού να αναγκάσει το καθεστώς Άσσαντ να σταματήσει να βασανίζει αθώους Σύρους πολίτες και να επιτρέψει ανθρωπιστική βοήθεια να φτάσει στην Α.Γούτα και αλλού», σημείωσε για να συνεχίσει:

«Με το να επιτρέπει στον Άσσαντ να προβαίνει σε βάρβαρες ενέργειες η Ρωσία ηθικά συνεργός και υπεύθυνη για τις ωμότητες του Άσσαντ.

Είναι αδύνατο να αγνοήσουμε τα συνεχώς αυξανόμενα στοιχεία τα οποία δείχνουν τη συνεχιζόμενη χρήση χημικών όπλων εναντίον των δικών του ανθρώπων, μια καθαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου».

 Νωρίτερα η Μόσχα, είχε προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αμερικανικές επιθέσεις και τεθεί η ασφάλεια του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού στη Συρία εν κινδύνω τότε θα απαντήσει ανάλογα.

«Εάν οι ΗΠΑ χρησιμοποιήσουν τα χημικά όπλα ως αιτιολογία για να εξαπολύσουν πυραυλική επίθεση στα περίχωρα της Δαμασκού τότε θα απαντήσουμε τόσο στους πυραύλους όσο και στα μέσα που θα τους εκτοξεύσουν»!

Αυτό είπε ο αρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Valery Gerasimov.ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε ότι κτυπήσει τα πλοία και τα υποβρύχια των ΗΠΑ απο όπου θα εκτοξευθούν οι Tomahawk.

Πως θα το κάνει αυτό; Προφανώς θα ενεργοποιήσει τα Α/Α συστήματα S-400 και κατά δεύτερον τους αντιπλοικούς πυραύλους Ρ-800 Onyx που εχει αναπτύξει στη Συρία.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα απευκταίο σενάριο αλλά οι ισορροπίες είναι λεπτές και ο Ντ.Τραμπ πιέζεται να προχωρήσει στην επιθεση απο το προωσπικό του περιβάλλον: Δηλαδή τηξ κόρη του Ιβάνκα και το γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ

Η Αμερικανίδα πρέσβειρα στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χάλεϊ είχε προειδοποιήσει εχθές  ότι εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, δεν κατορθώσει να ενεργήσει στη Συρία, (γεγονός μάλλον απίθανο) η Ουάσιγκτον βρίσκεται σε ετοιμότητα να δράσει όταν χρειασθεί, όπως έπραξε πέρυσι όταν βομβάρδισε αεροπορική βάση της Συριακής Κυβέρνησης μετά από επίθεση χημικών όπλων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου