Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΙΕΑ: Oι ΗΠΑ θα είναι μακράν ο κορυφαίος παραγωγός πετρελαίου παγκοσμίως σε βάθος πενταετίας


Αύξηση στην αμερικανική παραγωγή σχιστολιθικού αργού αναμένεται μέσα στην επόμενη πενταετία, κάτι που θα καταστήσει τις ΗΠΑ τον κορυφαίο παραγωγό πετρελαίου παγκοσμίως και λογικά θα τις οδηγήσει στην αυτάρκεια, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας (IEA).

H συμφωνία του 2017 ανάμεσα στον ΟΠΕΚ και άλλους πετρελαιοπαραγωγούς, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, για μείωση της παραγωγής βελτίωσε τις προοπτικές για άλλους παραγωγούς καθώς οι τιμές αυξήθηκαν σημαντικά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η αμερικανική παραγωγή αργού άρχισε να αυξάνεται και πάλι σημαντικά την προηγούμενη χρονιά και αναμένεται να αυξηθεί κατά 2,7 εκατ. βαρέλια την ημέρα στα 12,1 εκατ. μέχρι το 2023. Η παραγωγή υγρών φυσικού αερίου (NGL) θα αυξηθεί κατά 1 εκατ. βαρέλια ανά ημέρα για να φθάσει τα 4,7 εκατ. μέχρι το 2023.

Με τη συνολική αμερικανική παραγωγή υγρών καυσίμων να αναμένεται να φθάσει σχεδόν τα 17 εκατ. βαρέλια την ημέρα το 2023, από τα 13,2 εκατ. το 2017, οι ΗΠΑ θα είναι μακράν ο κορυφαίος παραγωγός του κόσμου.

«Οι ΗΠΑ αναμένεται να αφήσουν το στίγμα τους στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου τα επόμενα πέντε χρόνια» ανέφερε ο Φατίχ Μπιρόλ, εκτελεστικός διευθυντής της IEA, στην έκθεση μεσοπρόθεσμων προβλέψεων του οργανισμού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου