Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Βρετανία: «Θα εφαρμόσουμε το αποτέλεσμα του Βrexit»


Κατά την διάρκεια ομιλίας της στο βρετανικό Κοινοβούλιο σε μια συζήτηση σχετική με τις παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας από τις εκστρατείες που τάσσονταν υπέρ του Brexit η υπουργός, αρμόδια για το Σύνταγμα, Κλόε Σμιθ, τόνισε ότι «η Βρετανία θα εφαρμόσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2016 για την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Θέλω να είμαι πολύ σαφής σήμερα: θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να το εφαρμόσουμε με επιτυχία», είπε η Σμιθ.

Την Δευτέρα, ο Κρίστοφερ Γουίλι, διευθυντικό στέλεχος της Cambridge Analytica που αποκάλυψε το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, αμφισβήτησε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Οι δικηγόροι του παρουσίασαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η εκστρατεία για την αποχώρηση από την ΕΕ "Leave.Eu" παραβίασε τον νόμο παρακάμπτοντας το πλαφόν των εκλογικών δαπανών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου