Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Ανησυχία Ισραήλ από τη συγκέντρωση συριακών δυνάμεων στα υψίπεδα του Γκολάν


Ανησυχεί το Ισραήλ από τη συγκέντρωση δυνάμεων του συριακού Στρατού στα υψίπεδα του Γκολάν προκειμένου να επανακτήσει εθνικό έδαφος από τις ισλαμιστικές ομάδες που τα κατέχουν.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή έκδοση της Haaretz τόσο οι πρόσφατες κινήσεις του συριακού Στρατού όσο και η εξαγγελία από τις ΗΠΑ για επικείμενη αποχώρηση από τη Συρία έχουν θορυβήσει το Τελ Αβίβ.

Η ισραηλινή ηγεσία βλέπει την ισλαμιστική οργάνωση Khalid ibn al-Walid που βρίσκεται στην περιοχή ως χρήσιμο εργαλείο προκειμένου να εγκαταστήσει μια ιδιότυπη ζώνη ασφάλειας με τα υψίπεδα του Γκολάν που ανήκουν στο Ισραήλ επομένως κάθε κίνηση του συριακού Στρατού προκειμένου να αποκαταστήσει την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας δεν θεωρείται ως αποδεκτή λύση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου