Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Λάρισα: Διακινητής ηρωίνης εμβόλισε περιπολικό


Στιγμές από χολιγουντιανή ταινία θύμισε η καταδίωξη αστυνομικών της Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προκειμένου να σταματήσουν για έλεγχο το Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Γιάννουλης στη Λάρισα.

Ο 45χρονος Έλληνας που οδηγούσε το φορτηγό με συνεπιβάτιδα μια 50χρονη, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να ξεφύγει περνώντας στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου. Όμως, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο, με αποτέλεσμα να εμβολίσει ένα περιπολικό, ενώ ταυτόχρονα πετούσε από το παράθυρο του οδηγού τα ναρκωτικά που μετέφερε! Όμως, το φορτηγό ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν οι επιβάτες, παρά την αντίσταση που προέβαλε ο 45χρονος.

Στον δρόμο βρέθηκαν επτά συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το φορτηγό. Στο σπίτι και το κτήμα των δραστών βρέθηκαν άλλη μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα πλαστικό μπουκάλι με υγρή μεθαδόνη βάρους 90,7 γραμμαρίων, αποξηραμένη κάνναβη βάρους 342,1 γραμμαρίων, μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, ένας τρίφτης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, αφορολόγητος χύμα καπνός βάρους 68 γραμμαρίων και 225 ευρώ.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση κατά περίπτωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου