Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ο Μπαχτσελί βρήκε συμπαράσταση σε .."αντιεξουσιαστές"



Ένταση δημιουργήθηκε έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη κατά την, προ ολίγων ημερών, επίσκεψη του προέδρου του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας (Γκρίζοι Λύκοι), Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Κύπριοι φοιτητές από την Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών, αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής, τον “υποδέχθηκαν” φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του και εναντίον της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο.


Τα αίματα άναψαν όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να προσεγγίσουν το προξενείο και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.
Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Δηλαδή με λίγα λόγια ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί βρήκε “συμπαράσταση” από τους... αντιεξουσιαστές που επιτέθηκαν τους Κύπριους φοιτητές και τα μέλη τη Χρυσής Αυγής, που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη.


Τελικά μπαίνει το ερώτημα:
Σε ποιον Θεό πιστεύουν αυτά τα καλόπαιδα της “Αριστεράς και της Προόδου”;
Αγαπούν καθόλου την Ελλάδα;
Ίσως να έχουν επηρεασθεί από την πλύση εγκεφάλου που δέχεται καθημερινά ο Ελληνικός λαός από τα ανούσια και βαρετά τουρκικά “σήριαλ” που προβάλλουν τα μεγαλοκάναλα της Αθήνας.
Μπορεί να συμβαίνει κι αυτό.
Πάντως το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Έβρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την επίσκεψη Μπαχτσελί στην Θράκη, το μόνο που βρήκε να πει ήταν “Καλούμε το λαό να μην εφησυχάζει καθώς βρισκόαμστε μπροστά σε εξελίξεις και με την πλάτη του, να βάλει στο περιθώριο τα συνθήματα και την δράση των εθνικιστικών, φασιστικών οργανώσεων, απ' όπου κι αν προέρχονται”.
Για τον Μπαχτσελί ούτε κουβέντα.


Πάντως με αφορμή την επίσκεψη σε Μακεδονία και Θράκη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί, το Γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την συνάντηση Αβραμόπουλου-Νταβούτογλου, η προκλητική περιοδεία του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί σε Μακεδονία και Θράκη, έρχεται να αποδείξει τα επικίνδυνα κενά στη χάραξη σοβαρής εξωτερικής πολιτικής εκ μέρους του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
Την ώρα που εμείς θέτουμε εαυτούς υπεράνω προκλήσεων, οι εξ Ανατολών γείτονες, ξεσηκώνουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό στα βόρεια σύνορά μας, κάνοντας λόγο ευθέως για «Τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα», ενώ έχουν φτάσει στο σημείο να μιλούν και για «ανεξάρτητη Δυτική Θράκη"!!!


Εύλογα, πέραν της ανησυχίας, δημιουργούνται και ερωτήματα:
* ποια είναι τα όρια της ανοχής της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής;
* πότε σταματά η παρατήρηση και πότε αρχίζουν οι συστάσεις και τα διαβήματα;
* πώς πρέπει να αισθάνεται ο Ελληνισμός, όταν μένουν αναπάντητες τέτοιου είδους προκλήσεις επί ελληνικού εδάφους, από τους ίδιους ανθρώπους που ευθύνονται για τη δολοφονία ηρώων όπως ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού;


elthraki.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου