Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΧΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Ένα μήνυμα Έλληνα μαθητή στο Facebook, του Λυκείου Χερσονήσου Ηρακλείου, υπέρ της Χρυσής Αυγής, ήταν η αφορμή να προκληθεί εκτεταμένη σύρραξη μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών μαθητών. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο νταής Αλβανός μαθητής ζήτησε το λόγο από τον συμμαθητή του γιατί είναι υπέρ της Χρυσής Αυγής κι έτσι ενεπλάκησαν κι άλλοι στη λογομαχία, με το γνωστό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, τα χθεσινά γεγονότα ήταν η συνέχεια επεισοδίου που είχε πριν από λίγο καιρό Έλληνας μαθητής του σχολείου με Αλβανό, ο οποίος είχε γράψει στον πίνακα της τάξης του συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ τότε οι «προοδευτικοί» και «ανοιχτόμυαλοι» ινστρούχτορες του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού και νοσταλγοί του «ελληνοφάγου» Χότζα, που υποδύονται τους εκπαιδευτικούς, αποφάσισαν την οριστική αποβολή του Έλληνα μαθητή από το συγκεκριμένο σχολείο!!!

Όπως φαίνεται, οι Αλβανοί μαθητές είναι η τελευταία ελπίδα των σταλινομαρξιστών της χώρας να πετύχουν τώρα ότι δεν κατόρθωσαν το 1949: να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε Αλβανία! Δε θα τους περάσει, όπως δεν τους πέρασε και τότε!
ethnikismos.net

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΟ ''ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΑ'' ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΒΟΡΕΙΟΕΙΠΗΡΩΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΚΑΦΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή