Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ισραήλ - Τουρκία ξανά συμμαχία;;;


Ξεκίνησαν οι μυστικές συνομιλίες μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας για να επιλυθούν οι διαφορές ανάμεσα στις δυο χώρες που έφτασαν στο ναδίρ μετά την επίθεση των... ισραηλινών κομάντος στο τουρκικό πλοίο Μαβί Μάρμαρα ανοιχτά της Γάζας το 2010.


Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz o εκπρόσωπος του Μπενζάμιν Νετανγιάχου Γιόσεφ Τσεχνόβερ, συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Φεριντούν Σινριλίογλου. Η συνάντηση των δυο ανδρών πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Γενεύη.

Οι δυο πλευρές σύμφωνα με την Haaretz εξέτασαν τους τρόπους επίλυσης των διαφορών ανάμεσα στις δυο χώρες.

Η Άγκυρα απαιτεί τον τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας, απαιτεί συγγνώμη του Ισραήλ για την επίθεση στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά και ζητά αποζημιώσεις για τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης. 

Το Ισραήλ που θέλει να επιτεθεί στο Ιράν, δίνει μάχες στη Γάζα,φαίνεται πως ψάχνει τρόπους να επαναφέρει τις σχέσεις με την παλιά της σύμμαχο, την Άγκυρα.

onalert.gr

1 σχόλιο: