Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου που συμβουλεύει τον Τσίπρα..!!Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν...


Αυτοί οι φωτογράφοι μερικές φορές γίνονται εκνευριστικοί… Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δίπλα του δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τον έναν τον ξέρετε. 


Είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο άλλος όμως; Ο κύριος που αποθανατίστηκε από τον φακό να συμβουλεύει -να υποδεικνύει μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς στην περιγραφή- με άνεση, τον πρόεδρο Αλέξη είναι ο Αντώνης Κοτσακάς, άλλοτε δεξί χέρι του Άκη Τσοχατσόπουλου που πέρασε και από κυβερνητικές θέσεις με το ΠΑΣΟΚ. 

Το πως ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα συνέδριο με πάνω από 2.500 κόσμο, στο οποίο εγκαινίασε το “νέο” κόμμα του, επέλεξε να κάθεται δίπλα -δίπλα με τον άλλοτε συνεργάτη του έγκλειστου Άκη , είναι κάτι που αξίζει έστω και λίγο προβληματισμό. Το πώς αυτός ο άνθρωπος υποδεικνύει με χαρακτηριστική άνεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν μέσω μάλιστα του κομματικού συνεδρίου, αξίζει περισσότερο προβληματισμό.

eglimatikotita.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΡΕ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ''ΝΕΟ'' ΚΟΜΜΑ. ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ=ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή