Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πάνω από 50 ταχύπλοα σκάφη για το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό!!


Η τουρκική ακτοφυλακή με τουλάχιστον 50 μονάδες είναι η μεγαλύτερη και η ποιό καλά εξοπλισμένη με ταχύπλοα σκάφη περιπόλου που κατασκευάστηκα από το ναυπηγείο Yonca Onuk.


Το τουρκικό ναυτικό πρόσφατα άρχισε να παραλαμβάνει αυτά τα σκάφη σε προμήθεια αυτού του ναυπηγείου. Δύο απο αυτα χρησιμοποιούνται για τη διείσδυση των ειδικών δυνάμεων ομάδων. Υπήρξαν αναφορές ότι δύο πλοία αγοράστηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό για καθήκοντα προστασίας βάσης, αλλά αυτά τα σκέφη είχαν πολύ χαμηλό προφίλ. 

Σε αντίθεση με τα ταχύπλοα σκάφη της Ακτοφυλακής αυτό εδώ το ταχύπλοο σκάφος είναι οπλισμένο με ένα πολυβόλο των 7,62 mm σε σταθεροποιημένη βάση πλατφόρμα για όπλο κατασκευασμένο από Aselsan. 



Νέο ταχύπλοο σκάφος P-142 TCG Yunus 2 είναι σε δοκιμές στα στενά και η φωτογραφία 

Και τα από τα δύο περιπολικά σκάφη κατασκευάζονται από ναυπηγείο Yonca Onuk για τουρκικό Ναυτικό. 

veteranos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου