Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...!!!!


Ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας κ. Μιχαλάκης Μουσουλίδης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Λονδίνο και όχι μόνον, με ανοικτή επιστολή του προς τον διευθυντή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου κ. Γιάννη Καρεκλά, ημερ. 20 Μαρτίου 2013, δηλώνει ότι αφού παρακολούθησε δορυφορικά από το ΡΙΚ τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, τον οποίο θεωρεί μεγάλο πατριώτη και πολύ σοφό, να προσφέρει την περιουσία, γη και ακίνητα της Εκκλησίας, στην κυπριακή κυβέρνηση για να τα βάλει υποθήκη για εξασφάλιση δανείων που χρειάζεται, με αντάλλαγμα μετοχές στα αποθέματα αερίου και πετρελαίου αν και όταν αυτά είναι έτοιμα, κάνει και ο ίδιος την ίδια προσφορά με τους ίδιους όρους.

Προσφέρει, γράφει, και τη δική του γη και ακίνητα στην Κύπρο και την Αγγλία, τα οποία έχουν αξία πολλών εκατομμυρίων ευρώ και στερλινών. Και όλα είναι ξοφλημένα.

Πέραν τούτων, γράφει, όταν άκουσε ότι η Τράπεζα Λαική αντιμετωπίζει δυσκολίες απέσυρε μεγάλο ποσό καταθέσεών του που είχε στη Τράπεζα Μπάρκλεις και τα κατέθεσε στη Λαική. Καλεί με την επιστολή του όλους τους συμπατριώτες μας στη Κύπρο και απανταχού στο κόσμο, να κάνουν το ίδιο για την πατρίδας μας, η οποία μας έχει ανάγκη αυτή την ώρα. Η κυπριακή κυβέρνηση προσθέτει, δεν χρειάζεται δώρα ή ελεημοσύνη, αλλά βοήθεια για δάνεια. Αυτό πρέπει να ακουστεί τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η αγαπημένη μας Κύπρος δια μέσου της ιστορίας της πέρασε πολλές δυσκολίες όμως επιβίωσε και θα το κάνει ξανά και θα προοδεύσει ξανά έστω και αν κάποιοι για τα δικά τους συμφέροντα δεν το θέλουν αυτό.

Η επιστολή στάλθηκε στον κ. Καρεκλά καθώς και στον υφυπουργό Προεδρίας στο Προεδρικό Μέγαρο μέσω του εν Λονδίνω εκπροσώπου του ΡΙΚ κ. Δώρου Παρτασίδη το απόγευμα της Τετάρτης 20.3.2013 ώρα 17.34 ώρα Λονδίνου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Φανούλα Αργυρού

Λονδίνο – 21.3.2013 

3 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘ. ΛΕΝΗΣ

    Τα όσα εκστομίζει ο επίσκοπος των μαρτυρικών Καλαβρύτων δεν εκπλήσσουν. Δεν στρατεύτηκε.
    Eπαινεί την Χρυσή Αυγή, όταν οι χιτλερικοί ομοϊδεάτες τους μαυροφόρεσαν όλες τις οικογένειες των ηρωικών Καβρύτων.
    Ο επί δικτατορίας ιερέας των Σωμάτων Ασφαλείας έχει φροντίσει να δώσει δείγματα γραφής σε ολόκληρη την 34χρονη αρχιερατεία του.
    Είναι εκείνος που δύο φορές μετέφερε στο Σύνταγμα το Λάβαρο της Μονής Μεγίστης Λαύρας για να το υψώσει σε νόμιμες ενέργειες συνταγματικών κυβερνήσεων.

    Καμαρώνοντας εμφανίστηκε με το έμβλημα της Επανάστασης του ΄21 στις δύο λαοσυνάξεις:
    Το 1987, όταν το Ιερατείο είχε κηρύξει σταυροφορία εναντίον του Νόμου Τρίτση για την εθνικοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

    Το 2000, όταν οι Αρχιερείς της Μονής Πετράκη θέλησαν μάταια να εμποδίσουν την έκδοση των νέων ταυτοτήτων.


    Τον Αύγουστο του 2011, ζήτησε και επισκέφθηκε στη φυλακή του Κορυδαλλού τον Νικόλαο Ντερτιλή.

    Είχε χαρακτηρίσει τότε «πρότυπο ζωής» τον δολοφόνο του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη του 1973.

    Είχε θεωρήσει την επίσκεψή του εκείνη «γροθιά στην ψευδεπίγραφη δημοκρατία της εποχής μας».

    Δεν απαντά, όμως, ο δεσπότης ποιους από τους χιλιάδες επισκέφθηκε τα χρόνια της δικτατορίας, όταν ήταν ιεροκήρυκας της Βασιλικής Χωροφυλακής. Ποιους από τους εκατοντάδες βασανισμένους θέλησε να συναντήσει;

    Οι Ευαγγελιστές βεβαιώνουν ότι ο ίδιος ο Ιησούς έλεγε πως πίσω από κάθε ασήμαντο άνθρωπο, που έχει ανάγκη βοήθειας, κρύβεται ο Ιδιος. Ειδικά για τους ξένους ξεκαθάρισε ότι «ξένος ήμην και συνηγάγετέ με» (Ματθ, κε, 35).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ? ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΑ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ) ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή