Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δίνουν το ΟΑΚΑ για 3 ημέρες στους Ιεχωβάδες;!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πριν λίγο φίλε Παρλαπίπα μου χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας της Πολυκατοικίας μου κάποιοι. Συγκεκριμένα άκουσα μια γυναικεία φωνή που μου συστήθηκε ως Βυθούλκα Αλεξάνδρα...


Μου είπε ότι υπάρχει μια πρόσκληση για έμενα για τις 23/6 στο ΟΑΚΑ για μια ομιλία πάνω στην Αγία γραφή και αν θα ήθελα να την ρίξουν κάτω από την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας.

Ουσιαστικά επειδή με άφηνε αδιάφορο το θέμα άλλα και επειδή ψυλλιαστηκα ότι κάτι δεν παει καλά της είπα οκ, δεδομένου ότι δεν θα ανέβαινε σπίτι άλλα θα την άφηνε στην είσοδό.


Η όλη πρόσκληση ουσιαστικά είναι ένα φυλλάδιο από τους μάρτυρες του Ιεχωβά που με προσκαλεί μετά Βαΐων και κλάδων θα έλεγα στο ΟΑΚΑ.

Θεωρώ απαράδεκτο το ΟΑΚΑ να δίνει το στάδιο σε μια αίρεση ουσιαστικά!


http://www.oparlapipas.com/2013/06/blog-post_2405.html#ixzz2ViMRlLpO

Σχόλιο Πελασγού : Δείτε με τί πονηριά λένε στο τέλος.."δεν περιφέρεται δίσκος"..Ύπουλη επίθεση....Ναί, στην Ορθόδοξη Εκκλησία περιφέρεται δίσκος και καλώς!Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει, αν δεν θέλει, όμως τα χρήματα πάνε για σκοπούς ιερούς και ανθρώπινους...Όχι για κοστούμια, μερσεντές και προσηλυτισμό με αντάλλαγμα "πλούσια" ζωή.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΟΛΟΟΡΓΑΝΩΣΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω ρε Μάγκα για ρωτά τον παπα της ενορίας σου ποσά πέρνει για έναν γάμο η για μια κηδεια;ο Χριστός είπε δωρεαν λάβατε δωρεαν δώστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Prota ap ola emeis imaste thriskia k oxi eresei...pisteyoume sti agia grafi p uparxi xiliades xronia k oxi eseis p tn ftiaxate opws sas voleyei...oute eseis dinete dwrean an prota den lavete emeis den plironomaste ston thriskia mas opws eseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή