Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κούρδοι άνοιξαν πυρ κατά τούρκικου ελικοπτέρου, λένε οι τούρκοι

Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι ελικόπτερο που μετέφερε δύο διοικητές του στρατού δέχθηκε επίθεση στην νοτιοανατολική Τουρκία, όπου δρουν κούρδοι μαχητές. Το ελικόπτερο απομακρύνθηκε με ασφάλεια από την περιοχή και δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σε ανακοίνωσή του ο τουρκικός στρατός ανέφερε ότι «τρομοκράτες» πυροβόλησαν την Πέμπτη τέσσερις φορές κατά του ελικοπτέρου στην επαρχία Χακάρι, στα σύνορα με το Ιράκ.

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή δρούσαν κούρδοι μαχητές. 

Στα μέσα Μαρτίου το PKK κήρυξε κατάπαυση του πυρός και αποσύρει από την περιοχή τους μαχητές του, στο πλαίσιο ειρηνευτικής συμφωνίας με την Άγκυρα.

Το PKK δεν σχολίασε τις πληροφορίες για την επίθεση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου