Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Με μυστικότητα τα συριακά αεροπλάνα, "προστατευμένα", στο Ιράν

Εκθέσεις ων γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, τεκμηριώνουν την πληροφορία, ότι το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ, φρόντισε να καταλήξει σε συμφωνία με το Ιράν για να προφυλάξει τα μαχητικά του αεροσκάφη, σε περίπτωση που ο δυτικός συνασπισμός, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, εξαπέλυε επίθεση εναντίον της Συρίας.

Η συμφωνία φέρεται να κλείστηκε το Νοέμβριο του 2012. Το δε καθεστώς Άσαντ, φρόντισε να μετασταθμεύσει τα περισσότερα από τα μαχητικά του αεροπορικού της στόλου εκεί, άμεσα. Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα στις 7 Οκτωβρίου η ρωσική εφημερίδα «Πράβντα» (Pravda.ru / Bashar Asad deploys Syrian Air Force in Iran: http://english.pravda.ru/news/hotspots/07-10-2013/125821-syria_iran-0/).


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου