Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ


         ----------------------------------------------
     Προς πάντα ενδιαφερόμενο Κυβερνητικό παράγοντα:
     ----------------------------------------------------------------------                  
Με όλο τον οφειλόμενο Σεβασμό προς την υποτελή στο Μεγάλο Αδελφό Κυβέρνησή μας, αναφορικά με το νέο Αντι-Ρατσιστικό νόμο, επισημαίνω τα κάτωθι πολιτικά, τα οποία πιθανόν να φανούν χρήσιμα, κατά την σύνταξη του αντιπατριωτικού και ανθελληνικού αυτού νόμου, και εν πολλοίς άδικου, για τον Έλληνα μικρομεσαίο φορολογούμενο .
«Εκ Θεού άρχεσθε», λέει ο θυμόσοφος  Λαός μας.
«Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης», ψάλλει η Αγία ημών
Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία. «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου» ψάλλει η Αγία ημών Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και άλλα τινά πολλά. Η δικομματική υποτελής κυβέρνηση λέει ΝΑΙ από το πρωί μέχρι το βράδυ στην Σιωνιστική Τρόικα. Κανείς δεν προστατεύει τον Έλληνα. Αυτό δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων;;;; Με αυτά και άλλα πολλά, δίνουμε δικαιώματα στη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση να απαιτεί ρατσιστικούς νόμους, Μνημόνια, ορυκτό πλούτο, διαμελισμό της χώρας, και άλλα τινά.
Ο όρος «Σιωνιστής» είναι τίτλος τιμής σήμερα, αφού  όποιος καταφέρει να εισέλθει στη χορεία των Σιωνιστών, γίνεται Άρχοντας της Οικουμένης, και Δυνάστης των λαϊκών μαζών. 
Γιαυτό η κρατούσα διοίκηση στο κράτος & στην Εκκλησία επιζητούν διακαώς αυτό τον τίτλο, με όσα καλά τον συνοδεύουν. 
Επισημαίνουμε το ρητό-ψαλμό αυτό διότι οι Νομοθέτες της Κυβερνήσεως- κατόπιν εντολών έξωθεν και άνωθεν- αλλά και υποτέλειας προς τα Μεγάλα Αφεντικά της Οικουμένης, μεροληπτούν κατά των Ελλήνων ραγιάδων, και ουδείς συγκινείται.
Όλοι το θεωρούν λογικό και φυσιολογικό να νομοθετούνται αδικίες κατά των Ελλήνων ραγιάδων, αφού το λένε οι νομοθέτες της νόμιμης από το Λαό εκλεγμένης κυβερνήσεως.    
Η Αγία ημών Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία ψάλλει, 
«Οι νομοθέτες του Ισραήλ, Ιουδαίοι και Φαρισαίοι και ο χορός των κρατούντων, βοά προς ημάς»….
Υπενθυμίζω τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, ότι οι πολιτικές διώξεις στην Ελλάδα είναι μια συνομωσία διαταχθείσα από τις Σιωνιστικές δυνάμεις που εδρεύουν στις Η.Π.Α. και στην Ε.Ε.
Οι πραγματικοί καταστροφείς της Ελλάδος, Σιωνιστές πολιτικοί άρχοντες, κυκλοφορούν ελεύθεροι, γιατί απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των παγκόσμιων κρατούντων.
Ο νέος αντι-ρατσιστικός νόμος –κατόπιν οδηγιών των Σιωνιστών  Κοσμοκρατόρων- συντάσσεται και απαιτεί μονομερή ΡΑΤΣΙΣΜΟ εις βάρος των Ελλήνων, από όλες τις φυλές των παρεπιδημούντων.
Τόσο υποτελείς είμαστε. Δεν μπορούν να βαρέσουν το «γάϊδαρο» και βαράνε το σαμάρι, λέει ο Λαός. Οι «Έλληνες» νομοθέτες μεροληπτούν εναντίον των Ελλήνων φορολογουμένων, και υπέρ των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, και πάσης πανσπερμίας των δώδεκα (12) φυλών του κόσμου, που παρεπιδημούν στη χώρα μας. Οι δε ανίδεοι και αφελείς βουλευτές ψηφίζουν χωρίς να σκεφθούν, από κομματικό φανατισμό, και χωρίς να φιλοσοφήσουν τη λογική και το δίκαιο του νέου νόμου.
Έτσι σπρώχνεται η χώρα, και ο Λαός της σε εμφύλια σύγκρουση.
Αυτοί που ζητούν τον αντι-ρατσιστικό νόμο, είναι αυτοί που οδηγούν την Αμερικανική οικονομία σε στάση πληρωμών, και χρεοκοπία.
Σιγά να μην απαλλαγούμε έτσι εύκολα από την ΑμερικανοΣιωνιστική Αυτοκρατορία του κακού. Το Σιωνιστικό ΔΝΤ , και η Σιωνιστική Κομμισιόν της Ε.Ε. απαιτούν και άλλα μέτρα από την Ελλάδα, στόχος τους τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, και ο χρυσός της Χαλκιδικής.
Εάν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τότε η λέξη έχει χάσει την έννοιά της.
Μας αρπάζουν τα κοιτάσματα. Ο Σόρος ζητάει τα ενεργειακά κοιτάσματα, για να διαγράψει η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία τα χρέη της Ελλάδας. Με τον ρατσιστικό αυτό νόμο ουδείς θα μπορεί να αντιδράσει, σε πείσμα του άρθρου 120 του Συντάγματος. 
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ στη Κυβέρνηση, εκτελούν όλες τις επιθυμίες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. 


Ολόκληρο το κείμενο, που δεν δημοσιεύουμε αυτούσιο λόγω του όγκου του, μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων και εδώ
                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                  Διεθνολόγος
                                              E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου