Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΗ!!! ΕΝΩ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ!!!

Σε κέντρο πολιτισμού μετατρέπει ο δήμος Χανίων το πατρικό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Γαλατά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι απαιτούμενες μελέτες έχουν ήδη ολοκληρωθεί και προχωρά ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου, προϋπολογισμού 245.000 ευρώ.

Με βάση τη μελέτη, στο σπίτι -συνολικής επιφάνειας 106 τ.μ.- θα γίνουν εργασίες ανάδειξης και ανάπλασης, χωρίς να επηρεαστεί η αρχική μορφή και αρχιτεκτονική του κτιρίου. Θα δημιουργηθούν, ξενώνας, αίθουσα σεμιναρίων, χώρος ηλεκτρονικών υπολογιστών, χώρος προβολών, γραφείο υποδοχής και μουσείο-έκθεση.

Η μελέτη προβλέπει ακόμα εργασίες σε όμορη μικρή κατοικία, όπου θα δημιουργηθούν αναψυκτήριο, αποθήκη, wc για επισκέπτες, ενώ προβλέπεται και η διαμόρφωση της αυλής και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου θα γίνει στις 22 Ιουλίου στα Χανιά, ενώ, μετά την υπογραφή της σύμβασης, το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα 6 μηνών.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου