Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Περιπολικά σκάφη για το Εμιράτο Κατάρ από τουρκικά ναυπηγεία


Η βρετανική εταιρία BMT Nigel Gee (BMT), θυγατρική του ομίλου BMT σε συνεργασία με τα τουρκικά ναυπηγεία Ares θα αναλάβει τη σχεδίαση και την κατασκευή 17 περιπολικών σκαφών από προηγμένα σύνθετα υλικά για την Ακτοφυλακή του Κατάρ.

Η σχετική παραγγελία περιλαμβάνει περιπολικά σκάφη τριών μεγεθών: πέντε μήκους 23 μέτρων με δυνατότητα επίτευξης ταχύτητας μεγαλύτερης από 37 κόμβους, δέκα μήκους 33 μέτρων με δυνατότητα επίτευξης ταχύτητας 30 κόμβων και δύο μήκους 46 μέτρων με δυνατότητα επίτευξης ταχύτητας 30 κόμβων.

Η BMT θα αναλάβει την ευθύνη ναυπηγικής σχεδίασης και μηχανικής, συμπεριλαμβανομένης της σχεδίασης της γάστρας και για τους τρεις τύπους περιπολικών σκαφών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση Τύπου, η διάρκεια του προγράμματος ανέρχεται σε πέντε έτη, ενώ το πρώτο περιπολικό αναμένεται να αρχίσει δοκιμές εν πλω τις αρχές του 2016.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου